Naša priča

Kao obitelj, u svibnju 2022. neočekivano smo uspjeli kupiti našu apartmansku kuću iz snova na otoku Krku u Hrvatskoj te smo se odlučili preseliti već nakon 3 mjeseca, u kolovozu 2022. (zbog početka škole našeg sina), sa svim svojim stvarima i naše tri kornjače.

 

Odlučili smo se za hrabro krenuti u avanturu i u naš novi život! Nadali smo se ostvarenju našeg dugogodišnjeg sna o životu i radu uz more. Od početka pandemije, apartmani više nisu bili iznajmljivani od strane prethodnih vlasnika, a mi ćemo to sada s veseljem nastaviti. 

 

Mi i kuća radujemo se novim gostima iz cijelog svijeta!!

House of Vintage Krk

Kuća je bila prva na ovoj parceli, na kojoj su nekada rasle loze, i izgrađena je u 80-ima od strane obitelji iz Zagreba. Zato se rodila ideja Vintage.

Nastavljamo neprekidno renoviranje, dajući svoj osobni pečat i ostvarujući sebe. S malim budžetom, maštovitošću i kreativnošću. 

U našem pristupu očuvanju vintage karaktera i šarma kuće, posebnu pažnju posvećujemo istaknutim detaljima i skladnoj kombinaciji kultnih elemenata s modernim dodacima.

U našem asortimanu također izlažemo i predstavljamo međunarodne vintage dizajnerske komade, odabrane s posebnom pažnjom iz mog (Danijela) dućana  BERT’S DESIGN & VINTAGE iz Berna, Švicarske. 

Ova paleta proizvoda obuhvaća izvrsne primjerke iz Švicarske, Italije, Francuske i Sjedinjenih Američkih Država, dodajući jedinstvenu estetiku i karakter našem prostoru.

Kao stanovnici grada, morali smo naučiti puno novih stvari i upoznati nove poslove u vrtu s ciklusom godišnjih doba.

Imamo masline, smokve, klementine, grmove žižule, grmove planike, vinovu lozu, grmove kadulje, grmove ružmarina, grmove mirte, kulinarsko bilje.

Iz toga je nastala i radost/ideja o domaćim proizvodima.