OBITELJ

Danijela (01.11.1980.)
Višenamjenska: Poslovi u hotelijerstvu, turističkim agencijama, uređivanje, prodaja švicarskih rukotvorina/antikviteta/vintage-a, Švicarske savezne željeznice, recepcija kod specijalista za kontaktne leće, tajništvo za bojanje/gletanje
Ljubiteljica dizajna, obožavateljica vintagea, dizajnerica interijera, obožavateljica uradi-sam projekata.

 

Felix (21.12.1970.)
Obuke kao zavarivač metalnih konstrukcija i ugostitelj, suvlasnik restorana https://barbiere-bern.ch/ (specijaliziran za domaći craft pivo i lokalnu fairtrade kavu)
Rukotvorac, kuhar, barista, poznavatelj piva/vina.

 

Edwin (30.01.2016.)
Učenik, nogometaš, plesač (breakdance), ljubitelj viceva, filmofol, obožavatelj Lego kockica, čarobnjak za životinje

 

Kućni ljubimci

3 kornjače (Vela, Wilma, Mili)

MOTO: POMALO / LAGANINI!

1 mačka (Kimba) 

MOTO: OPUSTI SE I UŽIVAJ!


Naša vizija

Želimo našim gostima pružiti gostoprimstvo, dobru i zdravu hranu, prekrasnu floru i faunu te kristalno čisto more otoka.
 
Želimo se  suprotstaviti mentalitetu bacanja, pokazati da se može lijepo i pristupačno uređivati te motivirati druge.


Želimo stvarati nešto novo iz starog i udahnuti mu novo življenje.

U Budućnosti...

Prodaja vintage predmeta u apartmanima ili možda vintage/dizajn trgovina
Organizacija buvljaka

Zašto baš Krk/Hrvatska?

Ja, Danijela, rođena sam u Švicarskoj, u glavnom gradu Bernu, ali moji roditelji i korijeni potječu iz Hrvatske/Bosne. Budući da smo Felix i ja kao par već puno putovali po cijeloj Hrvatskoj i dobro smo poznavali i voljeli zemlju i ljude, bilo je najlogičnije ostvariti naš zajednički san o životu/radu u drugoj zemlji i utažiti tu žudnju za putovanjem. 

Već smo mnogo godina ranije gledali nekretnine diljem Hrvatske, ali nažalost nismo ništa pronašli što bi nam odgovaralo. No, bili smo u potrazi za novim životnim/projektom za rad.

S Krkom je bila ljubav na drugi pogled, ali kako se lijepo kaže “Protiv ljubavi na prvi pogled, često pomaže drugi.” Nikad nismo mislili da ćemo živjeti na tako prekrasnom sunčanom otoku. Jako smo sretni i zahvalni.